[Naschoolse] Opvang

Na schooltijd kunnen kinderen, tussen 14:15 en 18:30 uur, naar de naschoolse opvang.

We werken ook samen met een voorschoolse educatiepartner. Deze locatie bevindt zich in onze school.

De Voorschoolse Educatiepartner heeft de locatie in onze school:

Organisatie Website
  • Peutercentrum Dreumes Dribbel
Klik hier voor de link naar de website Spelenderwijs | Samen

We werken samen met de onderstaande drie Buitenschoolse Opvang organisaties.

De locatie van Het Fantaziehuis bevindt zich in onze school.

Organisatie Website
  • Het Fantaziehuis
  • Partou
  • BLOS

Het Fantaziehuis

Het Fantaziehuis biedt opvang waarbij kinderen gestimuleerd worden al hun zintuigen te gebruiken. Kinderen kunnen hun eigen vrije tijd invullen binnen de naschoolse opvang. Tegelijkertijd is er een breed en gevarieerd aanbod. Van wroeten in de tuin tot het koken van de aller heerlijkste hapjes. Van ravotten op het speelplein, het maken van sieraden tot sporten in de gymzaal of het bouwen van monsterlijke monsters. De medewerkers van de naschoolse opvang hebben, naast een pedagogische achtergrond, dikwijls een creatieve en kunstzinnige achtergrond. Het team is hierdoor kleurrijk en initiatiefrijk in het werken met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Nieuwsgierig? Kijk op onze website www.fantaziehuis.nl voor een eerste sfeerimpressie of maak een afspraak via 030-720 02 80 voor een gesprek en rondleiding. Wees welkom bij Het Fantaziehuis!

Partou

Wat is er fijner voor je kind dan na een schooldag relaxen met vriendjes? Dat kan op de buitenschoolse opvang van Partou. De kinderen gaan met een boswachter de natuur in, spelen een spannend spel, maken samen muziek of gaan lekker sporten. Even bijkomen met een boekje, kan natuurlijk ook. Met de speciale Mijn Partou app ontvang je foto’s en berichtjes over wat je kind beleeft op de bso.

Ook tijdens de schoolvakanties en op studiedagen verzorgt Partou opvang. Er is dan altijd iets extra’s te beleven. Wij zorgen dan ook voor verschillende sportactiviteiten, binnen en buiten!

We werken al jaren prettig samen. De sport bso ligt dichtbij de Montessorischool. De medewerkers van de bso halen de kinderen na schooltijd op.

Ga gezellig met je kind langs bij Partou!
BSO Kanaalweg 176, https://www.partou.nl/kinderopvang/utrecht/bso-kanaalweg-176.

BLOS

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Richard Wagnerlaan in Utrecht! Onze locatie ligt ten westen van het centrum van Utrecht in de wijk Oog in Al. Voor veel ouders is de locatie ook bekend als BSO Tomaz. Sinds 2018 zijn wij onderdeel van BLOS kinderopvang. In het pand van de buitenschoolse opvang is ook een kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang gevestigd. De locatie Richard Wagnerlaan heeft een directe verbinding met de Joseph Haydnlaan die verbinding biedt tot de hoofdwegen.

Naast een eigen ruime buitenspeelplaats grenst de locatie aan een park. Zo kunnen wij de kinderen iedere dag veel buitenactiviteiten bieden. Onze locatie aan de Richard Wagnerlaan is een kleinschalige locatie en zorgt voor een prettige en verantwoorde vrijetijdsbesteding van de kinderen. De buitenschoolse opvang biedt een totaalpakket aan van uitdagende activiteiten in de categorieën: Muziek, Dans & Theater, Sport & Spel, Kunst & Creatief en Natuur & Techniek. Met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van themagerichte activiteiten is er iedere dag iets nieuws te beleven voor jouw kind.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!