Buitenschoolse Opvang

Na Schoolse Opvang (NSO)
Na schooltijd kunnen kinderen, tussen 14:15 en 18:30 uur, naar de naschoolse opvang. Deze wordt verzorgd op onze school door Het Fantaziehuis en op een andere locatie door Partou. Hieronder vindt u meer (contact)informatie over beide aanbieders.

Het Fantaziehuis

Het Fantaziehuis biedt opvang waarbij kinderen gestimuleerd worden al hun zintuigen te gebruiken. Kinderen kunnen hun eigen vrije tijd invullen binnen de naschoolse opvang. Tegelijkertijd is er een breed en gevarieerd aanbod. Van wroeten in de tuin tot het koken van de aller heerlijkste hapjes. Van ravotten op het speelplein, het maken van sieraden tot sporten in de gymzaal of het bouwen van monsterlijke monsters. De medewerkers van de naschoolse opvang hebben, naast een pedagogische achtergrond, dikwijls een creatieve en kunstzinnige achtergrond. Het team is hierdoor kleurrijk en initiatiefrijk in het werken met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Nieuwsgierig? Kijk op onze website www.fantaziehuis.nl voor een eerste sfeerimpressie of maak een afspraak via 030 2452020 voor een gesprek en rondleiding. Wees welkom bij Het Fantaziehuis!

Partou

Wat is er fijner voor je kind dan na een schooldag relaxen met vriendjes? Dat kan op de buitenschoolse opvang van Partou. De kinderen gaan met een boswachter de natuur in, spelen een spannend spel, maken samen muziek of gaan lekker sporten. Even bijkomen met een boekje, kan natuurlijk ook. Met de speciale Mijn Partou app ontvang je foto’s en berichtjes over wat je kind beleeft op de bso.

Ook tijdens de schoolvakanties en op studiedagen verzorgt Partou opvang. Er is dan altijd iets extra’s te beleven. Wij zorgen dan ook voor verschillende sportactiviteiten, binnen en buiten!

We werken al jaren prettig samen. De sport bso ligt dichtbij de Montessorischool. De medewerkers van de bso halen de kinderen na schooltijd op.

Ga gezellig met je kind langs bij Partou
BSO Kanaalweg 176, https://www.partou.nl/kinderopvang/utrecht/bso-kanaalweg-176