[Naschoolse] Opvang

Na schooltijd kunnen kinderen, tussen 14:15 en 18:30 uur, naar de naschoolse opvang.

We werken ook samen met een voorschoolse educatiepartner. Deze locatie bevindt zich in onze school.

De Voorschoolse Educatiepartner heeft de locatie in onze school:

Organisatie Website
  • Peutercentrum Dreumes Dribbel
Klik hier voor de link naar de website Spelenderwijs | Samen

We werken samen met de onderstaande drie Buitenschoolse Opvang organisaties.

De locatie van Het Fantaziehuis bevindt zich in onze school.

Organisatie Website
  • Het Fantaziehuis
  • Partou
  • BLOS

Het Fantaziehuis

Het Fantaziehuis biedt opvang waarbij kinderen gestimuleerd worden al hun zintuigen te gebruiken. Kinderen kunnen hun eigen vrije tijd invullen binnen de naschoolse opvang. Tegelijkertijd is er een breed en gevarieerd aanbod. Van wroeten in de tuin tot het koken van de aller heerlijkste hapjes. Van ravotten op het speelplein, het maken van sieraden tot sporten in de gymzaal of het bouwen van monsterlijke monsters. De medewerkers van de naschoolse opvang hebben, naast een pedagogische achtergrond, dikwijls een creatieve en kunstzinnige achtergrond. Het team is hierdoor kleurrijk en initiatiefrijk in het werken met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Nieuwsgierig? Kijk op onze website www.fantaziehuis.nl voor een eerste sfeerimpressie of maak een afspraak via 030-720 02 80 voor een gesprek en rondleiding. Wees welkom bij Het Fantaziehuis!

Partou

Bij Partou kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige, liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat is Partou!

Plezier en ontspanning na een drukke schooldag zijn belangrijk. Kinderen kunnen vrij spelen maar hebben ook de keuze uit een breed, gevarieerd activiteitenaanbod. Buiten spelen, bewegen en creativiteit staan hierbij centraal. In de vakanties hebben we een afwisselend vakantieprogramma en trekken we er vaak lekker op uit.

ontvangt foto’s en berichtjes over wat uw kind beleeft op de BSO in het speciale digitale platform en de app MijnKind. Er zijn twee BSO's van Partou die de kinderen ophalen uit school. Dit zijn BSO Kennedylaan 7 en BSO Kanaalweg 176 . Beide vestigingen zijn gevestigd op een sportlocatie en hebben alle ruimte en voorzieningen om buiten te sporten en spelen.

Meer informatie? Kijk dan hier:

BLOS

Namens het hele team heet ik je van harte welkom bij BLOS kinderopvang BSO Richard Wagnerlaan in Utrecht! Onze locatie ligt ten westen van het centrum van Utrecht in de wijk Oog in Al. Voor veel ouders is de locatie ook bekend als BSO Tomaz. Sinds 2018 zijn wij onderdeel van BLOS kinderopvang. In het pand van de buitenschoolse opvang is ook een kinderdagverblijf van BLOS kinderopvang gevestigd. De locatie Richard Wagnerlaan heeft een directe verbinding met de Joseph Haydnlaan die verbinding biedt tot de hoofdwegen.

Naast een eigen ruime buitenspeelplaats grenst de locatie aan een park. Zo kunnen wij de kinderen iedere dag veel buitenactiviteiten bieden. Onze locatie aan de Richard Wagnerlaan is een kleinschalige locatie en zorgt voor een prettige en verantwoorde vrijetijdsbesteding van de kinderen. De buitenschoolse opvang biedt een totaalpakket aan van uitdagende activiteiten in de categorieën: Muziek, Dans & Theater, Sport & Spel, Kunst & Creatief en Natuur & Techniek. Met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van themagerichte activiteiten is er iedere dag iets nieuws te beleven voor jouw kind.

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!